Zaterdag 18 november 2017

 

Zaterdag 18-11-2017

Allure Theatersport

Geen script, geen regisseur en geen decor, en toch staan de spelers van Allure op het podium. Zij spelen vanuit pure improvisatie. Al ruim 10 jaar improviseren zij talloze scenes, in Breda maar ook elders in het land. Het publiek zorgt voor de ingrediënten, de spelers gaan ermee aan de slag om zo mooie, grappige, absurde, bijzondere en creatieve verhalen neer te zetten. Geen enkele scene is hetzelfde, en niets staat van te voren vast. Wat wel een zekerheid is, is dat Allure een bak aan energie en plezier ten tonele spreidt. Als dat geen feestje wordt!

 

Dansstudio

Theater Achterom

Ik ben jarig

Er is er één jarig, hoera, hoera. Maar is hier wel sprake van een feestje? Er zijn gasten, er is koffie en gebak, maar echt feestelijk wil het maar niet worden. Spelen we maar een rol, in gezelschap? Wat gebeurt er als we ons echte gezicht tonen; als we niet meer willen zijn wie andere mensen denken dat we zijn?
Achterom speelt ‘Ik ben jarig’, een voorstelling waarin het beeld dat de spelers van zichzelf hebben behoorlijk aan het wankelen wordt gebracht. Dat levert zowel komische als tragische taferelen op. Dat spreekt.
Regie: Anneke van den Heuvel
Spel: Jeroen Venneman, Mireille van den Doel, Tanja Slootmans, Yvette Taal, Karin Beijer, Leon de Kok en René Verdiesen.

Foyer Podium

 

Haagse Bluf

 

SURPRISE, SURPRISE 

Stefan en Eline zijn te gast bij een populair verrassingsprogramma van een grote entertainmentproducent. Alleen Eline weet dat ze de eregasten in dit programma zullen zijn. Stefan zal geconfronteerd worden met zijn vader, die jaren geleden naar het buitenland is vertrokken met zijn maîtresse. Als hij hoort wat er aan de hand is, wil hij er niet aan meewerken, maar dan staat zijn vader al voor de deur. Surprise, surprise is een satirisch stuk in de traditie van schrijvers als Ben Elton. 

Regie: Reginald Kluijtmans

Tekst: Ger Apeldoorn en Harm Edens 

Spel: Judith Jacobs, Wijnand Harmsen, Sylvia Jukic, Anita Verdaasdonk, Sabrina Struijs, Maarten Jacobs, Ton Pelkmans, Anne Rutten

 

 

 

Leo gaf aan gráág door jullie benadert te worden voor fotografie van jullie eigen voorstellingen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren