Zaterdag 24 november

Het Witte Water – Samsara
Ze bukt om een sigaret op te raken en ziet de man met de sokken. Elke keer als het tijd is om te spelen vraagt hij om een paracetamol. We wachten. We wachten tot de bel gaat

Allure Theater
Geen script, geen regisseur en geen decor, en toch staan de spelers van Allure op het podium. Zij spelen vanuit pure improvisatie. Al ruim 10 jaar improviseren zij talloze scènes, in Breda maar ook elders in het land. Het publiek zorgt voor de ingrediënten, de spelers gaan ermee aan de slag om zo mooie, grappige, absurde, bijzondere en creatieve verhalen neer te zetten geen enkele scène is het zelfde, en niets staat van tevoren vast. Wat wel zeker is, is dat Allure een bak aan energie en plezier ten tonele spreidt. Als dat geen feestje wordt!

Teater ’77 – Waanzin
In Waanzin wordt het publiek welkom geheten in de 19e eeuw, op een van de openbare behandelsessies in een psychiatrische kliniek. Een Franse neuroloog doet daar onderzoek naar de vrouwenziekte hysterie. Voor de behandelmethodes heeft hij een mooie, voorbeeldige patiënt uitgekozen als rolmodel.